De villa's die we voor u hebben uitgekozen

Voor een heerlijke en onvergetelijke vakantie, kunt u contact opnemen met onsFOURSEASONS VILLA 7
4
4
8

Gemiddelde Nachttarief
₺700,00
BESTUDEER
ORKA RESIDENCE VILLA
5
4
10

Gemiddelde Nachttarief
₺1.000,00
BESTUDEER
DISCOUNTED
DIAMOND COLLECTION
3
3
6

Gemiddelde Nachttarief
₺442,00
BESTUDEER
NIEUW
RESIDENCE APARTMENTS 1
2
2
4

Gemiddelde Nachttarief
₺258,00
BESTUDEER
NIEUW
ORKA RESIDENCE VILLA 13
5
4
10

Gemiddelde Nachttarief
₺1.000,00
BESTUDEER
NIEUW
ORKA RESIDENCE VILLA 12
5
4
10

Gemiddelde Nachttarief
₺1.000,00
BESTUDEER

De meest verhuurde appartementen & villa's

Uw vakantie begrip zal volledig veranderen met Orka Holiday’sDe meest favoriete vakantie bestemmingen

Hemelse paradijsOrka Holidays is een onderdeel van de Edelstaal Group, Orka Hotels en Orka Homes Group. Als de Orka Group zijn we sinds 1980 actief in de hotel- en de bouwsector.

In 1994 heeft de Orka Group ‘ Club Orka Hotel & Villa’s ‘ geopend. Sindsdien is de Orka Group uitgegroeid tot een gerenommeerde naam in de toeristische sector met vele hotels in heel Turkije. (Ölüdeniz-Fethiye, Marmaris en Istanbul) In Turkije, in één van de meest authentieke plekken te Ölüdeniz / Ovacık, bieden we met trots onze gasten een variëteit aan villa’s en appartementen van hoge kwaliteit met een enorme voorraad van mogelijkheden.

Onze ervaren villa deskundigen staan altijd klaar voor u, om een ontmoeting te treffen met de vakantievilla van uw dromen uiteenlopend van een 1-slaapkamer studio appartement tot een 6 slaapkamerige villa met privézwembad bij uw keuze met tal van onvergetelijke vakantie villa’s. Onze villa's en appartementen beschikken over alle apparatuur die nodig is voor een comfortabel verblijf. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van Orka Hotel. De Orka Group after-sales voorzieningen voor onderhoud en beheer wordt door een professioneel team verzorgd. De After Sales team levert u ook diensten zoals; schoonmaken, technische ondersteuning, tuinieren en diensten zoals zwembad onderhoud.

Wij staan altijd klaar voor u om te helpen met uw vakantieplanning voor uw droomvakantie. Wij verheugen ons op uw bezoek die we zullen waarmerken met een uitstekende gastvrijheid.


ORKA HOLIDAYS aanmelden voor niewsbericht voor ORKA HOLİDAYS

Meld u aan voor informatie over onze huidige villa