De villa's die we voor u hebben uitgekozen

Voor een heerlijke en onvergetelijke vakantie, kunt u contact opnemen met onsDe meest verhuurde appartementen & villa's

Uw vakantie begrip zal volledig veranderen met Orka Holiday’sDe meest favoriete vakantie bestemmingen

Hemelse paradijsOrka Holidays maakt deel uit van de Edelstaal Group, Orka Hotels en Orka Homes Group. Orka Group is sinds 1980 actief in de hotel- en bouwsector. De groep heeft Club Orka Hotel & Villas in Fethiye in 1994 geopend. Sindsdien is Orka Group een bekende naam in de toeristische industrie geworden en heeft vele hotels in Turkije gebouwd . (Oludeniz-Fethiye, Marmaris en Istanbul).

Wij zijn er trots op onze gasten te presenteren met een uitgebreide inventarisatie van verschillende hoogwaardige villa's en appartementen in een van de meest authentieke regio's van Ölüdeniz / Ovacık in Turkije.

Onze Villa Experts zijn de meest ervaren mensen om te ontmoeten met vakantiehuizen waar onze gasten van hebben gedroomd en wachten om u te helpen op uw onvergetelijke vakantie met onze 1 slaapkamer studio appartementen naar 6 slaapkamer villa's met privé zwembaden.

Onze villa's en appartementen hebben alle apparatuur die u nodig heeft voor een comfortabel verblijf. Tijdens uw verblijf kunt u ook alle Orka Hotel faciliteiten gebruiken. Onderhoud en beheer worden ook geleverd door het professionele after sales team van Orka Group. Het after sales team kan u ook helpen met diensten zoals schoonmaakdiensten, technische ondersteuning, tuindiensten en onderhoud van het zwembad.

Wij zijn altijd hier om u te helpen uw vakantieplanning door u te helpen uw droomvakantie te maken. We kijken ernaar uit om u met uitmuntendheid te ontvangen en te serveren.
ORKA HOLIDAYS aanmelden voor niewsbericht voor ORKA HOLİDAYS

Meld u aan voor informatie over onze huidige villa